Over ons

Wat verwacht u van een glas in lood-bedrijf / glashandel? Dat u er terecht kunt voor glas in lood en andere glassoorten. Maar is dat alles? Juist als u op zoek bent naar een specialist die echt alles met glas kan, dan zit u bij Jilleba goed. Want wij doen al 80 jaar en 3 generaties lang niets anders dan werken met glas.

Jilleba Glasspecialist

Nog steeds zijn wij gek op ons werk. Het glas in lood zetten, zoals opa Jilleba het bedrijf begonnen is. De restauraties aan kerken en monumenten die de binnenstad van Leiden sieren. Maar ook de vernieuwende hardglas-projecten in moderne kantoren en woningen.

Daarnaast is glas ook een functioneel product. Dus als dat kapotgaat, wilt u snel op iemand kunnen rekenen. Gebroken ruit, gesprongen hardglazen deur of een barst in het plankje van uw koelkast? Wij zijn graag uw redder in nood.

Jilleba Glas in Lood / Glasbedrijf

Jilleba is een echt familiebedrijf. Al sinds 1938 zijn wij specialist in glas in lood en glas voor monumenten. Later zijn wij ons ook gaan specialiseren in hardglas en moderne technieken. Daarom beschikken we tegenwoordig over een brede expertise. Geen project is ons te gek, u kunt met elk glasprobleem bij ons terecht.

Ons team bestaat uit gediplomeerde glazeniers met verschillende specialisaties. Echte glasfanaten die – op het enge af – alles van glas weten. Zo weten ze de nummers van moderne glassoorten uit hun hoofd. Herkennen ze historisch glas in een oogwenk. En brandschilderen ze glas met de hand van een kwaliteit waar ze in de middeleeuwen jaloers op zouden zijn.

Wilt u ons werk met eigen ogen bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom. Daar vindt u voorbeelden van alle bewerkingen die wij met glas doen. En de glassoorten die wij leveren. Kom gerust langs, een afspraak maken is niet nodig.

Contact opnemen

Ons recente werk