Interieur glas

Dat wij alles met glas kunnen, blijkt vooral uit onze interieurprojecten. Van hardglas maken wij bijvoorbeeld balustrades, douchecabines en schuifpuien. Maar u kunt ook bij ons terecht voor het slijpen van een spiegel of een vervangend glasplaatje van uw koelkast. Maatwerk is onze standaard. En als u wilt, plaatsen wij het glas bij u op locatie.

Glas in sanitair

Bent u die kunststof douchecabine zat? Dan is hardglas een stijlvol alternatief. Alleen leent niet elke badkamer zich voor de standaardmaten van de bouwmarkt. Of misschien zoekt u een partner voor de uitvoering van uw eigen ontwerp. Bij Jilleba Glashandel bent u in goede handen. Want juist als het anders moet, worden wij enthousiast.

Naast douchecabines leveren wij spiegels, scheidingswanden en badkamermeubelen. Alles voor uw sanitair is mogelijk, zolang het van glas is. Afwijkende maten of onhandige hoeken? Wij houden er rekening mee. Op zoek naar een bijzonder ontwerp? Wij denken graag met u mee en adviseren over materialen, kleurgebruik en de beste afwerking.

Glazen wanden

Glazen wanden zijn bijzonder geschikt om uw woon- of kantoorruimte in te delen in verschillende zones. Lichte en ruimtelijkheid blijven behouden en de isolatie en akoestiek verbeteren. Jilleba Glashandel is specialist in het leveren van hardglas voor de indeling van kamers. Denk aan vaste of verschuifbare scheidingswanden maar ook glazen puien, deuren en balustrades. Bent u uw saaie keuken zat? Met een keukenachterwand van Colorglass krijgt uw keuken een geheel nieuwe uitstraling.

Jilleba Interieurglas: Advies en bestellen

Onze specialisten weten als geen ander wat het effect is van glas in uw interieur. Zij adviseren u dan ook graag zodat u het beste resultaat bereikt. Kom gerust langs voor vrijblijvend advies in onze showroom.

Contact opnemen

Ons recente werk